Home > General > Aleida sound. Jazzísticament

Aleida sound. Jazzísticament

febrer 21st, 2014

Al destacat de la setmana parlem de grups de música. Aquest cop ho fem recomanant el grup Aleida sound.

Aquesta és una formació que tant pot actuar en format quartet (original) com a trio, adaptant-se a formats més petits i íntims.

blog GironaNuvis portada

 

Els seus components, l’Ignasi (baix), en Joel (bateria), l’Edu (guitarra) i la Laura tenen una màxima que sempre aconsegueixen dur a la pràctica:

Passar-ho bé i fer-ho passar millor!

 

Tot un mix de gustos musicals que donen com a resultat un so particular i desenfadat.

Toquen temes d’aquells que no et deixen indiferent, i que un cop els escoltes no pots evitar canturrejar o balancejar-te.

Cançons que sonen als temps de l’Ella Fitzgerald, Gal Costa, Ray Charles, Santana, Van Morrisson…, però també als actuals com els de la Norah Jones, Renee Olstead, China Moses, Michale Bublé, Eva Cassidy o Diana Krall.

Des dels sons estàndards més clàssics, passant per la bossa, el blues i el pop, tot pinzellat pel Jazz.

Són l’acompanyament ideal per a qualsevol esdeveniment com ara certàmens, aperitius d’esdeveniments socials, casaments i celebracions tant públiques com privades.

 

aleida sound blog_1

 

aleida sound blog_2

 

Han actuat dins la programació ‘Gresca a la Fresca’ de Figueres, a la fira dels tastets de Vilablareix, a Tamariu, Quart, Banyoles, Girona, Sant Feliu de Guíxols, Esponellà, mas Terrats de Pontós i en un llarg etcètera de llocs i esdeveniments tant públics com privats.

També col·laboren sempre que se’ls demana i poden en actes altruïstes com els organitzats per associacions que recapten fons per lluitar contra el càncer, o per pagar pallassos que entretinguin la mainada hospitalitzada.

Us deixem un parell de temes de mostra. Esperem que us agradi tant com a nosaltres.

No us ho penseu més. Demaneu pressupost sense compromís!

 

 

 

 

Categories: General Tags:
Comments are closed.